Despre noi

Au fost odată ca-n povești, doi tineri care își conturau povestea de dragoste și își doreau un loc potrivit pentru cea mai frumoasă zi din viața lor. Nunta. Trebuia să fie un cadru de poveste, o atmosferă de basm, invitați puși pe distracție, bucate alese și muzică pană în zorii zilei. Și visul lor s-a îndeplinit!

Saloanele Bacsoridana au fost special create, înca din 2009, pentru a transforma visele mirilor în cea mai frumoasă realitate. Decor elegant, elemente de design în tendințe, photo corner pentru cadre memorabile, zonă de lounge pentru a savura un cocktail, ring de mari dimensiuni pregătit pentru dans, piscină exterioară, gradină exterioară, bucătărie proprie profesională, parcare privată, garderobă, spații sanitare și multe altele.

◈ Vrei sa ne faci o vizită? Toate imaginile și videoclipurile pe care ți le putem pune la dispoziție, nu pot reda ceea ce poți vedea chiar cu ochii tăi. Hai să te convingi că cei 200, 400, 500 de invitați ai tăi vor fi încântați de nunta ta și o vor ține minte!

◈ Poți să alegi un salon din Valea Mărului, unde te așteptăm cu Salon Luxury, cu o capacitate de 400 de invitați, sau Salon Piscină unde 200 de invitați pot avea cele mai memorabile amintiri. Sau poți să alegi unul dintre sloanele din Tecuci, unde te așteptăm cu perla complexului, Salon Imperial, care poate primi 500 de invitați, într-o atmosferă plină de eleganță, lux și bun gust. Evident, dacă nu ai atât de mulți invitați, poți alege oricând Salon Diamond, tot din Tecuci, care poate primi 200 de invitați în aceeași atmosferă de lux, eleganță și rafinament cu care v-am obișnuit până acum.

Hotel Bacsoridana◈ Și pentru că ne-am gândit și la odihna de după eveniment, îți punem la dispoziție camerele hotelului nostru care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Hotel Bacsoridana, hotel de 4 stele, camere spațioase, arhitectură de lux, personal amabil și servicii de cea mai înaltă calitate!

◈ Hai să ne cunoaștem! Ne poți contacta oricând la numărul de telefon pe care îl găsești pe site-ul nostru.

Bacsoridana. Creatori de nunți, botezuri, evenimente private, evenimente corporate, petreceri de revelion, aniversări. Suntem parte din visul tău! Îți multumim.