Servicii Bacsoridana

◈ Bacsoridana Events înseamnă o suită de servicii profesionale de calitate înaltă. Începând cu închirierea unui complex de 4 saloane pentru nunți, săli de nuntă, săli pentru evenimente și până la servicii hoteliere, servicii de sezon (vezi piscină) sau produse de panificație. Cu un deceniu de activitate și experiență, ne putem considera unii dintre cei mai calificați prestatori din domeniu în județul nostru, pregătiți special să îndeplinească chiar și cele mai exigente cerințe.

Inchiriere sala nunta Galati

◈ Dacă planifici o nuntă sau ai nevoie de o sală pentru evenimente, ai ajuns unde trebuia. Îți oferim 4 saloane pentru evenimente, nuntă, botez, petreceri de firmă sau petreceri private.

◎ Salon Imperial
◎ Salon Luxury
◎ Salon Diamond
◎ Salon Piscină

Hotel Tecuci

◈ În caz că ești în vizită prin județul Galați sau prin municipiul Tecuci, te invităm să te cazezi la hotelul nostru de 4 stele. Servicii de lux, cazare și conduită premium, eleganță și rafinament. Toate la Bacsoridana

◎ Hotel Bacsoridana

Piscina Bacsoridana

◈ De asemenea te mai invităm, în cursul verii, și la piscină. Sau poate ai nevoie de produse de panificație/brutărie. Suntem aici pentru tine.

◎ Piscina Bacsoridana
◎ Brutăria Pajura